Nieuws

Promotiedagen Groningen 2019

Kredietunie Westerkwartier staat net als vorig jaar weer op de Promotiedagen Groningen op 5 en 6 november. Kom gerust even langs! Kaarten zijn verkrijgbaar via het contactformulier.  

Lees meer
Kredietunie Westerkwartier verstrekt nieuw krediet!

Kredietunie Westerkwartier verstrekt nieuw krediet!

Mede dankzij het verstrekte krediet van Kredietunie Westerkwartier is er weer een supermarkt in Oldehove. Afgelopen zaterdag opende Telintel Streeksupermarkt haar deuren. De vorige eigenaren, de familie Brands, zagen er ruim een half jaar geleden geen...

Lees meer
Ondernemersheem bezoekt Best Western Hotel Aduard

Ondernemersheem bezoekt Best Western Hotel Aduard

Afgelopen vrijdag was het tweede bedrijfsbezoek van Het Ondernemersheem Westerkwartier. Dit initiatief van de Kredietunie Westerkwartier staat voor in contact zijn met ondernemers in het Westerkwartier. De leden komen regelmatig bij elkaar bij een ondernemer om van...

Lees meer

Het Ondernemersheem Westerkwartier (persbericht)

(Een initiatief van de Kredietunie Westerkwartier) Een nieuwe welkome plek voor ondernemers uit het hele Westerkwartier. Nu de nieuwe Gemeente Westerkwartier er komt is ook de tijd daar om alle ondernemers in het Westerkwartier meer met elkaar te laten...

Lees meer

Kredietunie Westerkwartier komt op stoom

Startende ondernemers in het Westerkwartier weten de vorig jaar opgerichte Kredietunie steeds beter te vinden. Bij de unie kunnen starters geld lenen en krijgen ze begeleiding om de kans op een succesvolle onderneming te vergroten. Een van die bedrijven die kapitaal...

Lees meer

Agenda

Ledenbijeenkomst Ondernemersheem Westerkwartier
13 december 2019
07 februari 2020
20 maart 2020
17 april 2020

Tijd: 15.00 – 17.00 uur

Bestuursvergadering
09 december 2019
13 januari 2020
10 februari 2020
09 maart 2020
13 april 2020

Promotiedagen Groningen
5 en 6 november

Locatie Ledenbijeenkomst Ondernemersheem:

Locatie Bestuursvergaderingen:
Reclamebureau RAM
Oldebertweg 57a
Leek

Nieuws van Kredietunie Nederland

 • Nieuwsbrief Kredietunie Westerkwartier u.a. : ledenbijeenkomst 13 december 2019

  SAVE THE DATE: 13 DECEMBER Laatste bijeenkomst van 2019! Het beloofd een inspirerende bijeenkomst te worden. Borsch Advocatuur Ons ledenbestand is sinds kort uitgebreid met Jantien Borsch van Borsch Advocatuur. Borsch Advocatuur is een jong en dynamisch kantoor. Het helpen van klanten bij de problemen die zij ondervinden heeft de absolute prioriteit. Of het nu Het bericht Nieuwsbrief Kredietunie Westerkwartier u.a. : ledenbijeenkomst 13 december 2019 verscheen eerst op De Kredietunie.

 • FD: Na Apple stapt ook Google in bancaire diensten

  De retailbank van Google, onder de codenaam Cache, moet volgend jaar operationeel worden.Foto: Reuters In het kort Alle grote Amerikaanse techbedrijven verkennen de financiële wereld, Google kondigt aan een eigen betaalrekening in de markt te zetten. Daarmee krijgt het bedrijf de gouden driehoek van data in handen: de zoekresultaten, de locatie en de transactie. Een Het bericht FD: Na Apple stapt ook Google in bancaire diensten verscheen eerst op De Kredietunie.

 • DNB: Open Boek Toezicht

  Banking Package De Banking Package is een gezamenlijke aanduiding van de herziening van de Capital Requirements Directive (CRD), de Capital Requirements Regulation (CRR), de Bank Recovery and Resolution Directive (BRRD) en de Single Resolution Mechanism Regulation (SRMR). De Banking Package is op 7 juni 2019 gepubliceerd in het Publicatieblad van de Europese Unie. Het doel Het bericht DNB: Open Boek Toezicht verscheen eerst op De Kredietunie.

 • AccountantWeek: Familiebedrijven maken zich op voor grootschalige overdracht

  De redactie –  14 nov 2019 Ruim 30 procent van Europese familiebedrijven maakt zich op voor overdacht binnen de familie. Familiebedrijven in Europa maken zich op voor een grootschalige overdracht van eigendom en zeggenschap van de onderneming. Een overdracht die de komende jaren in Europa gaat zorgen voor één van de grootste transfers van vermogen tussen generaties. Het bericht AccountantWeek: Familiebedrijven maken zich op voor grootschalige overdracht verscheen eerst op De Kredietunie.

 • Ronald Kleverlaan in Trends MKB-133: EU prospectus Light | Rente-korting sociale ondernemers | $2 miljard donatie

  Nieuwe financieringsvormen voor het MKB worden volwassen. Wat zijn de belangrijkste trends en welke impact hebben ze? Wekelijks verzamel ik de belangrijkste (internationale) artikelen die de trends duiden rond moderne financieringsvormen, zoals marketplace/P2P lending, ICOs, Crowdfunding en Community Finance. Deze week een focus op de samenwerking van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen, maar ook het Europese Het bericht Ronald Kleverlaan in Trends MKB-133: EU prospectus Light | Rente-korting sociale ondernemers | $2 miljard donatie verscheen eerst op De Kredietunie.